Joghurtos kenyér. Nagyon finom. Yoghurt and bread. It’s delicious.

100 ml víz
175 g joghurt
3 evőkanál olaj
2 kávéskanál só
1 evőkanál cukor
1 kanál ecet, 20%
70 dkg liszt BL55
3 dkg élesztő
+
A tegnap készített kovász.

Kovász:

140 ml víz
15 BL 55 liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
2 dkg élesztő

A jénai belső átmérője 23 cm.
Magassága 10 cm
A jénai tetőt nem tudtam ráborítani, ezért sütőpapírt tettem a tetejére, nehogy megégjen.

100 ml of water
175 g of yogurt
3 tablespoons oil
2 teaspoons salt
1 tablespoon sugar
1 tablespoon vinegar, 20%
700 g flour
30 g yeast
+
A sourdough made ​​yesterday.

yeast:

140 ml of water
150 g flour
1 tablespoon oil
½ teaspoon salt
20 g of yeast

The inner diameter of 23 cm in Jena.
Height of 10 cm
The Jena ráborítani roof I could not, so I put baking paper on top so as not to burn.