Lekváros- bukta variációk.

Hozzávalók:
12 dkg Ráma
+ 3-4 dkg a dagasztáshoz.
Kb.3 dl tej. Függ a tojás nagyságától.
5 dkg porcukor
3 tojás sárga
60 dkg liszt.
1 vaníliás cukor
1 csapós kávéskanál só
4 dkg élesztő

Lekenéshez sütés előtt.
1 db tojás

Locsoláshoz:
1,5dl tej
1 vaníliás cukor
5 dkg Ráma

Szilva lekvár.

Ingredients:
12 grams of Rama
+ 3-4 ounces of kneading.
Kb.3 dl milk. It depends on the size of the egg.
5 grams of powdered sugar
3 egg yolks
60 g flour.
1 vanilla sugar
Bartender 1 teaspoon salt
4 ounce yeast

Lekenéshez before baking.
1 egg

watering:
1.5 dl milk
1 vanilla sugar
5 grams of Rama

Plum jam.