Rozskenyér

Rozskenyér

20dkg rozsliszt

10dkg BL55 liszt

10dkg BL80 kenyérliszt

1,6 dlvíz

2 evőkanál olaj

2 kávés kanál só

1 evőkanál cukor

1 evőkanál ecet

3 dkg élesztő

+ kovász

 

Kovász készítése az előző napon.

 

140ml víz
15 dkg liszt BL55
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
 kávéskanál cukor
1-2 dkg élesztő

About these ads

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s